onsdag, maj 21, 2008

Snigelfart med tunga ögonlock

Om man ska plugga så är det ju en fördel om man lyckas hålla ögonen öppna, annars blir det som redan går oändligt långsamt mycket jobbigare (och tar otroligt mycket längre tid förstås).
Blev lite stressad när jag pratade med andra människor om hur långt de hade kommit på uppsatsen. Det var dumt att ens ta upp det eftersom jag redan visste med mig att jag på en vecka långt i från hade fått så mycket gjort som jag egentligen borde, trots alla mina ambitioner. Idag har jag däremot (trots alltför tunga ögonlock, nya tidningar, solsken och den största tjuven av allt; internet) lyckats pressa fram en del text. Fort går det däremot inte och om jag är på rätt spår vet jag inte heller, men efter mycket om och men (och en H som lovade att ta i med hårdhandskarna om något blev galet) mejlade jag i alla fall iväg en del av uppsatsen till handledaren för att få lite respons. Nu är det ju nästan så att jag inte vågar fortsätta innan jag har fått svar, för tänk om jag skriver för mycket och så visar sig att det är tokigt!
Livet efter uppsatsen hägrar bortom horisonten, nu är det trots allt bara en vecka kvar och sedan opponeringen och så är det över, förhoppningsvis. Det läskiga är att om jag nu tycker detta är så himla jobbigt, hur jobbig kommer inte den faktiskt mycket svårare c-uppsatsen vara?! Och som om det inte var nog svårt att komma på något att skriva om nu, hur mycket svårare kommer det inte vara då?! Ser inte framemot det överhuvudtaget. Kan man bara inte hoppa över den delen i kursen?
Idag och imorgon måste jag dessutom ta mig i kragen och röja upp lite här hemma (det är inte så prioriterat att diska vilket innebär att nästan alla köksgrejer ligger i diskhon) innan mommo kommer. Grejen är ju att hur noga jag än skulle vara så hittar hon säkert något som kan städas bättre, så jag orkar nog bara ta det snabbt och enkelt. Måste ju faktiskt plugga.. hmm... Ser i alla fall framemot att få besök, det är som lite ont av det här. Önskar ibland att jag hade hittat en utbildning någonstans var det är lättare och billigare för folk att hälsa på och för mig att ta mig till Kiruna.

0 Andra meningar:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en rad, så förgyller du inte bara min dag utan så kan även jag besöka dig.