torsdag, maj 22, 2008

Framgång

Dagen har varit ytterst produktiv och jag kan lägga mig ikväll och känna mig nöjd med min insats. Trots allt för få timmar sömn så lyckades jag ta mig upp lagom tidigt och har, hör och häpna, faktiskt hållit mig vaken hela dagen! Jag har hunnit plocka, dammtorka, dammsuga, diska (ännu en omgång, förstår inte var all disk kommer ifrån!), tvätta och skurat. Skurade inte bara för att mommo kommer på lördag (ja, suck, först då) utan för att det faktiskt var dags för det. Hur ofta bör man annars egentligen skura?
Nåja, har även lyckats skriva klart nästan allt på uppsatsen. Måste filura lite mer på slutsatsen och sedan är det pillergörat att få allt att verka bra också. Stressen som höll på att kväva mig i förrgår har äntligen lämnat min strupe. Men än andas jag inte ut, nej nej, inte förrän allt är över.
Även mattorna åkte ut för lite vädring.

Har även hunnit med ett träningspass under kvällen. Det är så roligt när man märker hur man utvecklas och orkar mer (vilket kommer innebära en sjuhelsikes träningsvärk imorgon, men det är det definitivt värt).

Har stora planer för morgondagen också. Som start tänkte jag pröva på ett nytt pass, ska bli spännande. Ska även äntligen se till att lämna in min cykel på lagning så jag slipper hålla andan vid varje trottoarkant eller gupp. Funderar även på att slänga ihop några muffins, det var en evighet sedan jag bakade, men så har jag varken haft tid eller lust. Förresten är det ju trist att bara äta dem själv. Ska se till att baka mycket i sommar så kan jag tvinga dem på jobbet att äta. Muhaha!
Frukt har jag alltid hemma men sällan så det fyller en hel skål. Funderar om bananerna kanske kan användas i muffinsen.. Vad tror ni?

1 Andra meningar:

Fredrik sa...

Ojoj vad energi du verkar ha, du kan ju dela med dig lite..!Ok det begöver inte jag kanske men någon annan vänlig själ =)Hoppas du har det bra..

Skicka en kommentar

Lämna gärna en rad, så förgyller du inte bara min dag utan så kan även jag besöka dig.